Főoldal
Fooldal Impresszum Kapcsolat Térkép ZURIEL Kft
Beállítások | Regisztráció | Naptár | Tagok | GYIK | Keresés | Főoldal  
 FotóZóna.hu Fórum : Powered by vBulletin version 2.3.0 FotóZóna.hu Fórum > Technikai fórumok > Digitális fotózás > olympus c898z
  Előző Téma   Következő Téma
Szerző
Hozzászólás Új Téma indítása    Hozzászólás a témához
pacman
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2003-08-17
Lakcím: otthon

Question olympus c898z

Tapasztalatok, vélemények. Érdemes ezt a típust vásárolni?

Elküldöm egy moderátornak | IP: Rejtett

Old Post 2003-08-17 18:40
pacman nincs bejelentkezve pacman személyes adatai Személyes Üzenet küldése pacman részére E-mail küldése pacman részére pacman weboldala pacman hozzászólásai Add pacman to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Attila
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2003-07-23
Lakcím:

Re: olympus c898z

idézet:
pacman írta
Tapasztalatok, vélemények. Érdemes ezt a típust vásárolni?

Van egy jó kis lap: www.dpreview.com
Itt lehet összehasonlítani, és nagyon sok felhasználói véleményt olvasni. Arra vigyázz, hogy nagyon sok gép a tengerentúlon és Európában más típusjelzéssel vagy számozással kerül forgalomba, ha esetleg keresnél valamit.

Van egy másik:
http://www.steves-digicams.com/
Itt inkább a szubjektív tesztekre mentek rá. Vannak a gépekkel készült példa képek.

Old Post 2003-09-10 17:19
Attila nincs bejelentkezve Attila személyes adatai Személyes Üzenet küldése Attila részére Attila weboldala Attila hozzászólásai Add Attila to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
vamosb
Adminisztrátor

Regisztráció: 2003-05-21
Lakcím: Budapest

Exclamation Tesztek

Mi is szívesen közlünk teszteket. Ha valaki megosztaná saját tapasztalait a gépéről, nyugodtan publikálhatja nálunk is.

Old Post 2003-09-16 14:13
vamosb nincs bejelentkezve vamosb személyes adatai Személyes Üzenet küldése vamosb részére E-mail küldése vamosb részére vamosb weboldala vamosb hozzászólásai Add vamosb to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Petko
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2003-09-14
Lakcím: Budapest

''olympus c898z''
Hm. Ilyen gép nem is létezik. Miről beszélsz?

Old Post 2003-12-08 16:09
Petko nincs bejelentkezve Petko személyes adatai Személyes Üzenet küldése Petko részére E-mail küldése Petko részére Petko hozzászólásai Add Petko to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Attila
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2003-07-23
Lakcím:

Ezt a típust én sem ismerem, mindössze nagy általánosságban az olympushoz tudnék hozzászólni. Én a filmes gép mellé, második gépnek vettem egy olympus kompatkot, nevezetesen a D-560-ast. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon úgy érzem hogy szép színhelyes képeket csinál, tudása az árához képest elég jó, könnyű kezelni és jól el lehet vele fotózni.

Azt a múltkorában ezen az oldalon megállapítottam, hogy a jó kép nem attól függ, hogy kinek milyen gépe van, hanem az embertől magától. Láttam egy srácnak a képeit itt (most sajnos nem jut eszembe a neve), de egy tök egyszerű, fix fókuszos hp kompakttal olyan képeket csinált, amit én a manuális filmes gépemmel se tudnék utánozni, mert a srác mint fotós egyszerűen jobb képeket csinál nálam.

Old Post 2003-12-17 08:21
Attila nincs bejelentkezve Attila személyes adatai Személyes Üzenet küldése Attila részére Attila weboldala Attila hozzászólásai Add Attila to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Aktuális időzóna: GMT. Pontos idő: 00:10. Új Téma indítása    Hozzászólás a témához
  Előző Téma   Következő Téma
Nyomtatóbarát verzió | Oldal elküldése e-mailben | Feliratkozás erre a Témára

Gyorsmenü:
Értékeld ezt a Témát:

Beállítások: