Főoldal
Fooldal Impresszum Kapcsolat Térkép ZURIEL Kft
Beállítások | Regisztráció | Naptár | Tagok | GYIK | Keresés | Főoldal  
 FotóZóna.hu Fórum : Powered by vBulletin version 2.3.0 FotóZóna.hu Fórum > Technikai fórumok > Milyen gépet vegyek? > Kiegészítők Zenithez
  Előző Téma   Következő Téma
Szerző
Hozzászólás Új Téma indítása    Hozzászólás a témához
András
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2004-03-03
Lakcím: Polgár-Debrecen

Kiegészítők Zenithez

Sziasztok!

Én még teljesen zöldfülű vagyok a fotózásban, de nagyon érdekel a dolog és most sikerült hozzájutnom egy régi Zenit EM típusú géphez. Más helyen olvastam, hogy tanuló gépnek megfelel és olcsón lehet hozzá alkatrészt kapni. Eddig a nővérem 2 megapixeles digitális kompakt gépével kattingattam, de az komolyabb fotozáshoz teljesen alkalmatlan a jobb digitális gépek pedig egyenlőre számomra megfizethetetlenek. Azt szeretném tudni, hogy mit, hol, mennyiért lehet hozzá venni (mármint a Zenithez). Ha tudtok olyan internetcímeket, amik bármiben segítenek azt megköszönném.

Last edited by András on 2004-03-05 at 13:28

Elküldöm egy moderátornak | IP: Rejtett

Old Post 2004-03-03 15:39
András nincs bejelentkezve András személyes adatai Személyes Üzenet küldése András részére E-mail küldése András részére András hozzászólásai Add András to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Attila
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2003-07-23
Lakcím:

soosfoto

Szia!

Ajánlom neked a www.soosfoto.hu címet. Én már rendeltem tőlük, postai utánvéttel érkezett meg az áru, nagyon kedvesek, korrektek voltak, és jó volt az áruk.

Old Post 2004-07-03 11:34
Attila nincs bejelentkezve Attila személyes adatai Személyes Üzenet küldése Attila részére Attila weboldala Attila hozzászólásai Add Attila to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
proffdesign
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2004-09-09
Lakcím: kecskemét

Szia András!

A Zenit tényleg nagyon jó gép, ideális a helios obi portrézáshoz, baromi nagy kezdő fényereje van ... viszont tájképekhez az 55-ös gyujtó táv nem épp a legszerencsésebb, magyarúl nem fér bele a képkivágásba a teljes dolog amit szeretnél fotózni ... mellesleg említeném meg hogy ha érdekelne egy fokkal komolyabb gép ... ami már tudja az autozáridőt, és zoom objektíves akkor szolj eladom a Minolta X300-asomat, ha érdekel összehozzuk
A Zenithez meg sok sikert ... ha megszokod és ráérzel az ideális expóra akkor nagyon profi képeket tudsz vele készíteni!
üdw: Fecó

Old Post 2004-09-09 09:49
proffdesign nincs bejelentkezve proffdesign személyes adatai Személyes Üzenet küldése proffdesign részére E-mail küldése proffdesign részére proffdesign hozzászólásai Add proffdesign to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Vero
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2007-02-06
Lakcím:

WOOOOW!
http://amazing-videos.info/

Old Post 2007-02-06 14:27
Vero nincs bejelentkezve Vero személyes adatai Személyes Üzenet küldése Vero részére Vero hozzászólásai Add Vero to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Aktuális időzóna: GMT. Pontos idő: 00:30. Új Téma indítása    Hozzászólás a témához
  Előző Téma   Következő Téma
Nyomtatóbarát verzió | Oldal elküldése e-mailben | Feliratkozás erre a Témára

Gyorsmenü:
Értékeld ezt a Témát:

Beállítások: