Főoldal
Fooldal Impresszum Kapcsolat Térkép ZURIEL Kft
Beállítások | Regisztráció | Naptár | Tagok | GYIK | Keresés | Főoldal  
 FotóZóna.hu Fórum : Powered by vBulletin version 2.3.0 FotóZóna.hu Fórum > Technikai fórumok > Képmanipulációs programok > Ulead Photoimpact
  Előző Téma   Következő Téma
Szerző
Hozzászólás Új Téma indítása    Hozzászólás a témához
BPimre
Regisztrált felhasználó

Regisztráció: 2003-06-21
Lakcím:

Ulead Photoimpact

Nálunk kevésbé ismert, de a hazai szoftver forgalmazóknál nagyon barátságos áron kapható kezdőknek és profiknak egyaránt kitűnő képjavító/képmanipulációs program.
A felület, példamanipulációs lehetőséggel:

http://www.tar.hu/boho/Vegyes/Picture1.jpg

Előre elkészített manipulációs (képfeliratozás, kiemelés, 3D betűk, animációs lehetőség, és még nagyon sok egyéb) gyűjteményből egy "kattintásra" átalakítható egy adott kép.
A baloladali ablakban az látható, hogy az előre beállítottakat lehet változtatni, szinte ahogy akarjuk, majd azt saját, most már rögzített eljárást vissza lehet tenni az "Easy Palette"-be.

Layerek, átusztatások, kompatibilitás a Photosoppal, Weblap grafika szerkesztés (Háttér, fix, vagy mozgó button-ok, stb), a sok lehetőségek tárháza.

A program készítői nagyon felhasználó barát elvet követtek, használatához nem kell profi grafikusnak lenni, az eredmény viszont szinte azonos.
Néhány évvel ezelőtt én is a Photoshopot használtam, de ma már csak ezzel dolgozom.
A jogtisztán megvásárolt full program 1/3-1/4 árban van a Phoptosophoz képest.

Elküldöm egy moderátornak | IP: Rejtett

Old Post 2003-08-28 06:13
BPimre nincs bejelentkezve BPimre személyes adatai E-mail küldése BPimre részére BPimre hozzászólásai Add BPimre to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
vamosb
Adminisztrátor

Regisztráció: 2003-05-21
Lakcím: Budapest

Thumbs up

Én is nagyon szeretem ezt a programot.
A FotóZóna legeleső verziójának gombjai is ezzel készültek, mert fantasztikusan jó gomb-készítő funkciója van, rengeteg beépített (azaz letölthető) template-tel, amik alapján varázslók segítségével nagyon könnyen és gyorsan készíthetünk gombokat!

Ez persze nem a fotósokat, hanem a weboldalakat készítő grafikusokat érdekli igazán, de egyszer mindenkinek jól jöhet!

Ha valakit érdekel, 30 napos próbaváltozat letölthető innen:
http://www.ulead.com/download/trial.htm

vamosb

Old Post 2003-08-28 08:19
vamosb nincs bejelentkezve vamosb személyes adatai Személyes Üzenet küldése vamosb részére E-mail küldése vamosb részére vamosb weboldala vamosb hozzászólásai Add vamosb to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
backwoods
Fotózóna-megszállott

Regisztráció: 2005-10-04
Lakcím: Miskolc

Cool

Talán másfél éve, hogy először olvastam erről a progiról, itt. Addig a létezéséről sem volt fogalmam. Idén tavasszal töltöttem le a próbaverziót a megadott linkről, és annyira megtetszett, hogy beszereztem a full verziót is.

Elképesztő, miket tud. Photoshopból CS2-esem van most, szeretem azt a programot is, de ezt talán még jobban. Hihetetlen, hogy milyen kevesen ismerik, még nemzetközi szinten is. Mindenkinek ajánlom a beszerzését.

Old Post 2007-09-07 18:00
backwoods nincs bejelentkezve backwoods személyes adatai Személyes Üzenet küldése backwoods részére E-mail küldése backwoods részére backwoods hozzászólásai Add backwoods to your buddy list Hozzászólás módosítása/törlése Válasz erre
Aktuális időzóna: GMT. Pontos idő: 12:52. Új Téma indítása    Hozzászólás a témához
  Előző Téma   Következő Téma
Nyomtatóbarát verzió | Oldal elküldése e-mailben | Feliratkozás erre a Témára

Gyorsmenü:
Értékeld ezt a Témát:

Beállítások: